Felhívás

Kedves Szülők!

Tekintettel a jelen járványügyi helyzetre, az alábbi változtatásokat vegyék figyelembe:

Továbbra is kérjük, hogy aki igazolt koronavírus fertőzöttel kontaktusba került, vagy az érintett országokból tért haza, semmiképpen NE JÖJJÖN BE a rendelőbe! Telefonon jelentkezzenek.

Kérem, akinek halasztható panasza van: pl. éves szemészeti szűrés, lúdtalp, allergia vizsgálat, jogosítványhoz egészségügyi alkalmassági vizsgálat stb., az ne most jelentkezzen a rendelésen.

Enyhe légúti tünetek, enyhe hasmenés és jóllévő lázas gyermeket nem szükséges lehozni a rendelőbe, otthon biztonsággal elláthatók, telefonon is szívesen adunk tanácsot. Bővebb információt olvashatnak a www.healkids.hu oldalon a Koronavírus bejegyzésben.

Az egészséges tanácsadáson a státusz vizsgálatokat elhalasztjuk. A kötelező és ajánlott védőoltásokat 2 év alattiaknak továbbra is a megszokott rend szerint adjuk. A bárányhimlő oltásokat 12 és 15 hónapos oltásokkal együtt fogjuk adni, ezzel is csökkentve a megjelenések számát.

Rendszeresen szedett gyógyszerekhez recepteket e-mailben kérjenek, a válaszlevél érkezése után a patikában kiváltható az e-recept.

Megértésüket és szíves együttműködésüket köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük